Aksaray'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Aksaray'a Şehit Ateşi Düştü

Aksaray\'a Şehit Ateşi Düştü

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ndeki Tekeli Tabur Komutanlığı’na bağlı üs bölgesine PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonrası çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in Aksaray’ın Ağaçören İlçesi’ndeki baba ocağına ateş düştü.

11.06.2016 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Tekeli Tabur Komutanlığı'na bağlı üs bölgesine PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonrası çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in Aksaray'ın Ağaçören İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından Ağaçören İlçesi'ndeki ailesine verilirken, yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Acı haberi alan şehidin komşuları ve yakınları da eve akın etti. Şehit Uzman Çavuş'un annesi Bahriye ve babası Ramazan Yüksel, yakınları tarafından teselli edildi. 2 erkek 2 kız olmak üzere 4 kardeşi bulunan Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in bekar olduğu öğrenildi.

Evin önünde taziyeleri kabul eden baba Ramazan Yüksel, oğluyla son olarak şehit olduğu gün cep telefonu ile görüştüğünü belirterek, "Dün ikindi saatlerinde cep telefonu ile görüşmüştük. İyi olduğunu söyledi. Sesi biraz uykulu geliyordu. Fazla bir şey anlatmadı ve bende sormadım. Sabah şehit olduğu haberini aldık. Vatan sağ olsun" dedi.

Şehit Uzman Çavuş İsmail Yüksel'in cenazesinin, yarın düzenlenecek törenin ardından ilçede bulunan mezarlığa defnedileceği öğrenildi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aksaray'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika

  • Kilis'in coğrafi işaret tescilli lezzeti 'cennet çamuru', ramazanda da damakları şenlendiriyor
    10:17 Kilis'in coğrafi işaret tescilli lezzeti 'cennet çamuru', ramazanda da damakları şenlendiriyor

    Kilis'in meşhur tatlısı 'cennet çamuru', ramazan ayında da büyük ilgi görüyor. Tel kadayıf, şeker, Antep fıstığı ve kaymağın harmanlanmasıyla hazırlanan bu lezzet, iftar sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alıyor. Kadayıf ustası Sinan Özoğuz, 'cennet çamuru'nun ramazanda talebin çok fazla olduğunu belirtti ve bu tatlıyı en çok tercih edilen çeşitleri arasında olduğunu söyledi.

  • Kuşadası'nda Jandarma Ekipleri Trafik Denetimlerine Devam Ediyor
    10:16 Kuşadası'nda Jandarma Ekipleri Trafik Denetimlerine Devam Ediyor

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde trafik denetimlerine aralıksız devam eden jandarma ekipleri, sürücüleri denetleyerek bilgilendiriyor. Yapılan denetimlerde motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtılıyor.

  • AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü
    10:15 AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü

    AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü. İnan, Bergama'da esnafı ziyaret ederek Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer için destek istedi. İlçede iftar programına katılan İnan, seçimlerde iyi sonuçlar alacaklarını belirtti. Kınık'ta ise İnan, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'in hizmetlerini övdü ve Kınık'a dair hayallerinin henüz bitmediğini söyledi.

  • Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı
    10:15 Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı

    Tekirdağ il genelinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 44 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde suç ve suç unsurlarına geçit verilmiyor. Ekipler, asayiş suçları başta olmak üzere aranan şahısların yakalanması için geniş çaplı çalışma yaptı. Yakalanan 104 şahıs adliyeye sevk edildi ve 44 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Ankara'da 1130 Aranan Şüpheli Yakalandı
    10:15 Ankara'da 1130 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Ankara Valiliği, polis ve jandarmanın operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 1130 kişinin yakalandığını bildirdi. 22-28 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalarda, 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 6, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 14, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 41, 5 yıla kadar hapis cezası olan 328 ve ifadeye yönelik aranan 741 kişi gözaltına alındı.

  • Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Balıkesir'deki Kurumları Ziyaret Etti
    10:14 Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Balıkesir'deki Kurumları Ziyaret Etti

    Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. Öğrencilerin görüşleri ve talepleri değerlendirilerek geleceğe yönelik planlamalarla, gençlerimizin yarınlara hazırlanması için bakanlığın tüm imkanlarıyla yanlarında olduklarını ifade etti.

  • CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi
    10:13 CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi

    CHP Havza İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan CHP Samsun Milletvekili Murat Çam, Havza'nın halkçı belediyecilikle hak ettiği hizmetlere kavuşacağını belirtti. Havza Belediye Başkan adayı Ertaş Çoban ise halka ihanet etmeden halkın hakkını arayacağını söyledi. Programa eski milletvekilleri, CHP Samsun İl Başkanı, İlçe Başkanı, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

  • Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı
    10:12 Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde, Y.Y. yönetimindeki otomobil ile A.E.'nin kullandığı tescilsiz motosiklet çarpıştı. Kazada sürücü ve 14 yaşındaki yeğeni A.E. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

  • AK Parti Merzifon Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü, Merzifon OSB bölgesinde evi olmayan fabrika işçileri ve belediye personeline konut vaadiyle seçim kampanyası yürütüyor
    10:12 AK Parti Merzifon Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü, Merzifon OSB bölgesinde evi olmayan fabrika işçileri ve belediye personeline konut vaadiyle seçim kampanyası yürütüyor

    AK Parti Merzifon Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü, Merzifon OSB bölgesinde evi olmayan fabrika işçileri ve belediye personeline yönelik TOKİ işbirliğiyle konutlar inşa etmeyi vadetti. Sütcü, bu projeyle OSB çalışanlarının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement