Aksaray Bakan Aşçı: Tavuklarınızı Yemleyin, İneklerinizi Sulayın, Azıcık Atıştırın, Oyunuzu Kullanın - Son Dakika
Güncel

Aksaray Bakan Aşçı: Tavuklarınızı Yemleyin, İneklerinizi Sulayın, Azıcık Atıştırın, Oyunuzu Kullanın

Aksaray Bakan Aşçı: Tavuklarınızı Yemleyin, İneklerinizi Sulayın, Azıcık Atıştırın, Oyunuzu Kullanın

Bakan Aşçı: Tavuklarınızı yemleyin, ineklerinizi sulayın, azıcık atıştırın, oyunuzu kullanın GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Aksaray'ın beldelerine yaptığı ziyaretler sırasında vatandaşları oy kullanamaya davet ederken "Milletimizden şunu bekliyoruz.

24.10.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Aşçı: Tavuklarınızı yemleyin, ineklerinizi sulayın, azıcık atıştırın, oyunuzu kullanın

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Aksaray'ın beldelerine yaptığı ziyaretler sırasında vatandaşları oy kullanamaya davet ederken "Milletimizden şunu bekliyoruz. Sabah kalkın tavuklarınızı yemleyin, ineklerinizi sulayın, azıcık atıştırın, sonra sandıklara koşun" dedi.

Bakan Cenap Aşçı, Aksaray'ın Bağlıkaya Beldesi'ni ziyaretinde vatandaşlarla sohbet ederken, hükümet olarak öncelikle ülkeyi huzur içinde seçime götürmeyi amaçladıklarını söyledi. Bakan Aşçı, şunları söyledi:

"Öncelikle 1 Kasım'da Aksaray başta olmak üzere herkes kardeşlik hukukunu koruyarak, kimseyi incitmesin. Çünkü yarın birbirimizin yüzüne bakacağız. Düğünümüzü beraber yapacağız. Cenazemizi beraber kaldıracağız. Seçim bir gün ama geçim her gün. 80 yıldır seçim mücadelesi yapan insanlarımız var. Kaç tane seçim geçirmişler. Bu bizim son seçimimiz değil. Bundan sonra da olacak zaten. Çünkü devletler insan ömrü gibi değil. Bu 17'inci Türk devleti şuanda. İnşallah 2023'te 100'üncü yılını kutlayacağız. Ama dünyaya hükümdar olmuş bir Osmanlı imparatorluğumuz var. Ondan öncesi Selçuklu devletimiz var. Biz tarih boyunca sürekli bağımsızlığını koruyan, devlet kuran, adalet dağıtan, sevgi dağıtan millet olmuşuz. Bunu yaparken de en büyük silahımız birlik ve kardeşlik. Başka bir şey kullanmamışız. Bu olmadığı zaman bizi yıkmışlar. Dolayısıyla biz birlik ve kardeşliğimizi koruyacağız."

"OYUNUZU KULLANIN"

Daha önce yaptığı bu açıklamadan dolayı birilerinin alındığını belirterek çağrısını tekrar eden Bakan Aşçı, "Milletimizden şunu bekliyoruz. Sabah kalkın tavuklarınızı yemleyin, (Geçen dedim alınmış birileri) ineklerinizi sulayın, azıcık atıştırın sonra sandıklara koşun. Biran önce demokratik vazifenizi, hakkınızı kullanın. Ondan sonra akşam 5 itibariyle bekleyeceğiz. Bu yüce millet her zaman doğru karar vermiş. 1946'da doğru karar vermiş. 1950'de doğru karar vermiş, 1961'de doğru karar vermiş, 1999'da doğru karar vermiş, 2002'de vermiş, 7 Haziran'da da doğru karar vermiş aslında. Kimse bunu söyleyemez. Çünkü millet ne karar vermişse her zaman doğrudur. Bu doğru kararın sizlere bizlere geleceğimize çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Bakan Aşçı: Tavuklarınızı Yemleyin, İneklerinizi Sulayın, Azıcık Atıştırın, Oyunuzu Kullanın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement