Aksaray'da "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı" Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı" Toplantısı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı Toplantısı" Aksaray Valisi Aykut Pekmez başkanlığında gerçekleştirildi.

23.02.2017 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı Toplantısı" Aksaray Valisi Aykut Pekmez başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Pekmez, valilik ek binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, program kapsamında işçi ve işverenlere sağlanan imkanları Aksaray'da bulunan bütün ilgililere duyurmak için çalışmaların yapıldığını söyledi.

Aksaray'ın sanayi üretimi ve ülke ihracatı açısından önemli bir noktada olduğunun altını çizen Pekmez, şunları kaydetti:

"Kuzey-Güney hatlı demir yolu projesiyle hem Samsun hem de Mersin limanına, üretilen ürünleri en kısa ve en hızlı bir şekilde ulaştırma şansı olacaktır. Bu demir yolu hattının da etüt projesi bitmiş ve ihale aşamasına geçilesi planlanmaktadır. Demir yolunun bitmesiyle sanayicimiz de önemli derecede kazanım sağlayacaktır. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Aksaray'ın satın alma gücünde herhangi bir daralma olmadığı gibi artarak devam ediyor. Aksaray bu açıdan da üreten ve ekonomiye katkı sağlayan illerin başında gelmektedir. Bu vesileyle "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" projesinin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Konuşmanın ardından konuyla ilgili sunumlar yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray'da 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement