Aksaray'da Fetö Soruşturmasında 6 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Fetö Soruşturmasında 6 Tutuklama

Aksaray\'da Fetö Soruşturmasında 6 Tutuklama

Aksaray’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve bugün hakim karşısına çıkarılan 5 şüpheli ve sonradan teslim olan 1 kişi olmak üzere 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

21.09.2016 20:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve bugün hakim karşısına çıkarılan 5 şüpheli ve sonradan teslim olan 1 kişi olmak üzere 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyon geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmiş, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Abdullah G, Halil İbrahim G, Abdullah T, Ramazan S, Orhan S. isimli şahıslar Bylock yöneticisi olduğu, Fetullahçı Terör Örgütü hesabına para yatırdıkları, himmet verdikleri gerekçesiyle gözaltına alınmış, firar olarak aranan Yunus B. ise gün içinde teslim olmuştu. 6 şüpheli bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Fetö Soruşturmasında 6 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement