Aksaray'da İlk İftar Çocuklarla - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da İlk İftar Çocuklarla

Aksaray\'da İlk İftar Çocuklarla

Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve eşi Adile Ataklı’nın ev sahipliğinde Vali Konağında Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuk ve gençlerle iftar yapıldı.

19.06.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve eşi Adile Ataklı'nın ev sahipliğinde Vali Konağında Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuk ve gençlerle iftar yapıldı.

Çocuk Evleri Müdürü Hasan Doğru ve iftar yemeğine katılan çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Şeref Ataklı ve eşi Adile Ataklı Ramazan ayının manevi atmosferinde hep beraber olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirten Vali Ataklı, bu ayda birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma ve dayanışma içinde olunması gerektiğini, bu ayın fazileti ve bereketinden herkesin yararlanması gerektiğini söyledi. Eşi Adile Ataklı Hanımefendi ile çocuklarla gelecek hedefleri ile ilgili sohbet eden Vali Ataklı, çocuklara yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunarak kendilerinin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da İlk İftar Çocuklarla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement