Aksaray'da Kümelenme Kapsamında Firmalara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Kümelenme Kapsamında Firmalara Ziyaret

Aksaray\'da Kümelenme Kapsamında Firmalara Ziyaret

Aksaray’da Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Aksaray Üniversitesi (ASÜ) iş birliği ile başlatılan kümelenme programı kapsamında üretim yapan süt üreticilerinden ilk aşamada programa konulan firmalar ziyaret edildi.

16.04.2014 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Aksaray Üniversitesi (ASÜ) iş birliği ile başlatılan kümelenme programı kapsamında üretim yapan süt üreticilerinden ilk aşamada programa konulan firmalar ziyaret edildi.

Firma ziyaretlerinde bir açıklama yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, "Aksaray sanayisinin ve Aksaray'ın genel olarak gelişmesinin en temel kaynağı Aksaray Üniversitesidir. Yıllardır bir takım çalışmalar yapılmış fakat yeterli şekilde üzerinde durulmadığından istenilen sonuçlar alınamamış ve şehre herhangi bir katkı verilmemiştir. Aksaray Üniversitesi ile geçtiğimiz günlerde imzalamış olduğumuz iş birliği protokolü sonrasında Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Acar ile uzun uzun görüştük. Eğer ki her iki kurumda Aksaray'ın gelişmesini istiyor ise 'bir olalım birlikte hareket edelim' dedik. Bu kararın hemen sonrasında yıllardır denenen ama sadece denemekle kalınan kümelenme programının yeniden başlatılarak sonuca ulaştırılmasını sağlamak için bir yola çıktık. Allah'ın izni ile Aksaray Üniversitesi ile çıktığımız bu yolda bu kez başaracağız ve Aksaray'ın kazanmasını sağlayacağız. İlk etapta Aksaray'ın kümelenmede en etkin sektörlerinden birisi olan Süt Üreticilerini ziyaret ettik. Kümelenme hakkında firmalarımıza bilgi verdik. Çok yakında çalışmalarımız net bir şekilde görülecek ve meyve verecektir" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Kümelenme Kapsamında Firmalara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement