Aksaray'da 'Kutlu Doğum' Gecesi - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da 'Kutlu Doğum' Gecesi

Aksaray\'da \'Kutlu Doğum\' Gecesi

Aksaray'da İl Müftülüğü ve Geylani Hizmet Vakfı tarafından düzenlenen geleneksel Kutlu Doğum Haftası programı 5 bin kişiyi buluşturdu.

21.04.2014 14:05  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da İl Müftülüğü ve Geylani Hizmet Vakfı tarafından düzenlenen geleneksel Kutlu Doğum Haftası programı 5 bin kişiyi buluşturdu.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen ve yoğun ilgi gören programa, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Müftüsü Bekir Gülce, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mahmut Aslan, Geylani Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Avni Çekiç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan gecede açılış konuşmasını yapan Aksaray İl Müftüsü Bekir Gülce, 2014 yılı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle seçilen konunun Peygamber Efendimiz, din ve samimiyet olduğunu belirterek, konunun üzerinde düşünülerek, bilerek seçilen bir konu olduğunu vurguladı. Geceye Ankara'dan katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Dr. Fatih Kurt ise, Peygamber Efendimiz'in hayatından derlediği önemli bölümleri paylaştı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, tüm Aksaraylıların kutlu doğum gecesini tebrik ederek, gecenin çok anlamlı olduğuna dikkat çekti. Gecede Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da 'Kutlu Doğum' Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement