Aksaray'da Kuzen Kavgası: 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Aksaray'da Kuzen Kavgası: 2 Yaralı

Aksaray\'da Kuzen Kavgası: 2 Yaralı

Aksaray'da aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında çıkan kavgada 2 kişi av tüfeğiyle yaralandı.

04.02.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında çıkan kavgada 2 kişi av tüfeğiyle yaralandı.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5170 Numaralı sokakta meydana geldi. Cengiz Kasımoğlu (45) ile komşusu ve kuzeni Şahin Kasımoğlu (38), evlerinin önünde iddiaya göre aralarındaki husumetten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmaya diğer aile fertleri de katılınca, kavgaya dönüştü.

Bunun üzerine Şahin Kasımoğlu, otomobilinden aldığı av tüfeğiyle Cengiz Kasımoğlu ile eşi Sakine Kasımoğlu'nun (43) üzerine ateş açtı. Vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralanan Sakire ve Cengiz Kasımoğlu çifti, ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şahin Kasımoğlu ve kavgaya karıştığı ileri sürülen kardeşleri Yakup Kasımoğlu (36), Yunus Kasımoğlu (30) ve Sezer Kasımoğlu (26), polis tarafından gözaltına alındı. Sorgu için İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerden Şahin Kasımoğlu, gazetecilerin 'Niçin ateş açtınız?' sorusu üzerine soğuk kanlı bir şekilde "Aksaray'da kuduz vakası varmış. Kuduz vakasını temizliyoruz yavaş yavaş" dedi. Hastanede tedavi altına alınan Ceniz Kasımoğlu da, Şahin Kasımoğlu'nın kendisini öldürmek için üzerine ateş açtığını, dün de otomobille çocuklarının üzerine gelerek korkutmaya çalıştığınğı ileri sürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Aksaray'da Kuzen Kavgası: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement