Aksaray'da Zincirleme Trafik Kazası: 9 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Zincirleme Trafik Kazası: 9 Yaralı

Aksaray\'da Zincirleme Trafik Kazası: 9 Yaralı

Aksaray'da iddiaya göre yola çıkan koyun sürüsüne çarpmamak için aniden fren yapan kamyonete arkasından gelen otomobil ile yolcu otobüsü çarptı. Zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

08.09.2014 23:20  Güncelleme: 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, Aksaray-Ankara karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. 50 yaşındaki Mehmet Ali Culha idaresindeki 31 Z 7705 plakalı kamyonet ile hareket halinde iken iddiaya göre yola çıkan koyun sürüsüne çarpmamak için fren yaptı. Arkasından gelen Mehmet Ali Ünal idaresindeki 38 KL 750 plakalı otomobil de duramayarak ani fren yapan kamyonete arkadan çarptı. Hemen arkasında bulunan 45 yaşındaki Ali Aylar yönetimindeki 33 RP 222 plakalı yolcu otobüsü de duramayarak kaza yapan araçlara vurdu.

3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonrası kamyonetin sürücüsü Mehmet Ali Culha, yanında bulunan Nilay Culha, Yasemin Culha, Katiye Culha, Cemile Culha ve Elmas Gül ile otomobilin sürücüsü Mehmet Ali Ünal ile yanında bulunan Seyfettin Demirdirek ve Katibe Yücesoy yaralandı. Otobüsün sürücüsü ve içerisinde bulunan yolcular ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla Aksaray'daki çeşitli hastanelere kaldırılırken, otobüste bulunan yolcular ise büyük panik yaşadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Zincirleme Trafik Kazası: 9 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement