Aksaray'daki Kazada Ölen Öğretmenler - Son Dakika
Yerel

Aksaray'daki Kazada Ölen Öğretmenler

Aksaray Valisi Selami Altınok, trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenler Seda Eren ve Tuba Düzen'in görev yaptıkları okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilere başsağlığı diledi.

04.04.2013 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Valisi Selami Altınok, trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenler Seda Eren ve Tuba Düzen'in görev yaptıkları okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilere başsağlığı diledi.

Altınok, Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri ile ilk olarak Rehberlik Öğretmeni Tuba Düzen'in görev yaptığı Bağlıkaya beldesindeki Altınkaya İlkokulu'nu ziyaret etti.

Belde Belediye Başkanı Davut Çalışkan, Okul Müdürü Ferdayi Ercan ve okulda görevli öğretmenlerle görüşen Altınok, genç öğretmenin vefatından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

Altınok, daha sonra Gülağaç ilçesine bağlı Gülpınar beldesine giderek, beldedeki ilkokul ve ortaokulda rehberlik öğretmeni olarak görev yaparken aynı kazada hayatını kaybeden Seda Eren'in öğretmen arkadaşları ile görüştü.

Gülağaç Kaymakamı Harun Yücel, Belediye Başkanı Nizamettin Uğur'un da bulunduğu ziyarette öğretmenlere başsağlığı dileğinde bulunan Altınok, öğrencilerle de bir süre sohbet etti. Seda Eren'in odasındaki masasına güller ve yazdıkları şiirleri bırakan öğrenciler, öğretmenlerinin fotoğraflarını Vali Altınok'a göstererek, duygularını ifade ettiler.

Altınok, çok kutsal ve önemli bir mesleğin temsilcileri genç öğretmenlerin vefatından duyduğu üzüntüyü yineleyerek, öğretmen ve öğrencilere sabır diledi.

1 Nisan'da Kapadokya gezisinden dönen öğretmenleri taşıyan Serdar Balcıoğlu

(25) idaresindeki 68 KK 503 plakalı otomobil, arka lastiğinin patlaması sonucu Aksaray'a 20 kilometre kala şarampole devrilmiş, kazada Tuba Düzen (25) ve Seda Eren (25) hayatını kaybetmişti. Yaralanan araç sürücüsü, Goncagül Özyenginer (25) ve Merve Fişek (25) Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. - AKSARAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksaray'daki Kazada Ölen Öğretmenler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement