Aksaray - Direksiyon Başında Fenalaşan Sürücü Araçta Kilitli Kaldı - Son Dakika
Güncel

Aksaray - Direksiyon Başında Fenalaşan Sürücü Araçta Kilitli Kaldı

Aksaray - Direksiyon Başında Fenalaşan Sürücü Araçta Kilitli Kaldı

Aksaray'da direksiyon başında fenalaşan ve otomobil içinde kilitli kalan 32 yaşındaki Mehmet Yıldızhan, aracın camı kırılarak kurtarılmak isterken kendine geldi.

18.03.2015 02:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da direksiyon başında fenalaşan ve otomobil içinde kilitli kalan 32 yaşındaki Mehmet Yıldızhan, aracın camı kırılarak kurtarılmak isterken kendine geldi. Hastaneye kaldırılan Yıldızhan'ın, sağlık sorununun olmadığı saptandı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Büyük Bölcek Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde meydana geldi. Yolun kenarında park edilmiş ve çalışır halde olan 34 KZ 8303 plakalı otomobildeki sürücünün baygın halde olduğunu gören çevredekiler polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri, aracın kapısı kilitli olduğunu anlayınca önce camı tıklatarak sürücüyü uyandırmaya çalıştı. Başarılı olunmayınca polis ve çevredekiler taş ve çekiçle camı kırmak istedi. Uzun uğraşlara rağmen cam kırılmadı. Bu sırada kendine gelen sürücü, şaşkın bakışlar içinde camı açıp ne olduğunu anlamaya çalıştı. İsminin Mehmet Yıldızhan olduğunu belirten sürücü, ne olduğunu hatırlamadığını söyledi. Ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldızhan, yapılan kontrollünde her hangi bir sağlık sorunun olmadığı saptandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray - Direksiyon Başında Fenalaşan Sürücü Araçta Kilitli Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement