Aksaray Harçlık Vermeyen Annesi ve Babasını Öldürmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Aksaray Harçlık Vermeyen Annesi ve Babasını Öldürmek İstedi

Aksaray Harçlık Vermeyen Annesi ve Babasını Öldürmek İstedi

Aksaray'da iddiaya göre harçlık vermeyen anne ve babasını bıçakla saldırıp öldürmek isteyen 23 yaşındaki işsiz İbrahim Nazlı, polis tarafından yakalandı.

30.12.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da iddiaya göre harçlık vermeyen anne ve babasını bıçakla saldırıp öldürmek isteyen 23 yaşındaki işsiz İbrahim Nazlı, polis tarafından yakalandı. 54 yaşındaki baba Ali Çekiç ise çıkan arbede de elinden hafif şekilde bıçakla yaralandı.

Olay, dün Hacılar Harmanı Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz İbrahim Nazlı, iddiaya göre akşam eve gelip babası Ali Çekiç ve annesi 49 yaşındaki Ayşe Nazlı'dan harçlık olarak para istedi. İddiaya göre anne ve babasından olumsuz yanıt alan İbrahim Nazlı, anne ve babasıyla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan İbrahim Nazlı, mutfaktan aldığı bıçakla annesi ve babasının üzerine saldırıp onları öldürmek istedi. Çıkan arbede de Ali Çekiç, elinden hafif yaralandı. Ayşe Nazlı da kendilerine saldıran oğlunu sakinleştirmek isterken evden kaçan Ali Çekiç, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, İbrahim Nazlı'yı gözaltına aldı. Hastanede tedavi altına alınan Ali Çekiç, "Oğlum zorla para istedi. Bende 'yok, yarın vereyim' dedim. Onu deyince hemen sinirlendi, boğdu. Nasıl yok diye saldırdı. Sonra bıçakla saldırdı. O sırada annesi tuttu ben kaçtım. İbrahim benim oğlum. Öldürmeye kalktı bizi. Hala da ördürürüm diyor. Şikayetçiyim, ya anasını öldürecek ya da beni öldürecek."dedi.

Ali Çekiç'in yıllarda önce Almanya'ya gitmek için Ayşe Nazlı'dan anlaşmalı olarak boşandığı ve oğlunun kaydını da eşinin üzerine yaptırdığı Almanya dönüşü de dini nikahla birlikte yaşama devam ettikleri belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Harçlık Vermeyen Annesi ve Babasını Öldürmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement