Aksaray Hayat Kurtarmaya Giden Sağlık Görevlisi, Canından Oldu - Son Dakika
Güncel

Aksaray Hayat Kurtarmaya Giden Sağlık Görevlisi, Canından Oldu

Aksaray Hayat Kurtarmaya Giden Sağlık Görevlisi, Canından Oldu

Hayat kurtarmaya giden sağlık görevlisi, canından oldu (2)KAZADA ÖLEN SAĞLIK GÖREVLİSİ, AMBULANS KORTEJİYLE UĞURLANDIAksaray'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı trafik kazasında, yaralıları taşımak için ambulanstan sedye indirirken, yolcu otobüsün ambulansa ve kendisine çarpması sonucu hayatını kaybeden Nevzat Eke'nin cesedi otopsi için Aksaray Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

25.09.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayat kurtarmaya giden sağlık görevlisi, canından oldu (2)

KAZADA ÖLEN SAĞLIK GÖREVLİSİ, AMBULANS KORTEJİYLE UĞURLANDI

Aksaray'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı trafik kazasında, yaralıları taşımak için ambulanstan sedye indirirken, yolcu otobüsün ambulansa ve kendisine çarpması sonucu hayatını kaybeden Nevzat Eke'nin cesedi otopsi için Aksaray Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından Eke'nin cenazesi ailesi ve mesai arkadaşları tarafından teslim alındı.

Morgun önünde gözyaşlarına boğulan 56 yaşındaki baba Cafer Eke, "Hepiniz hakkınızı helal edinö diyerek oğlu için helallik istedi. 32 yaşındaki eşi Ülkü Eke de güçlükle ayakta durabildi. Eke'nin cenazesi, cenaze aracına konduktan sonra kent merkezi çıkışına kadar ambulansların korteji eşliğinde memleketi Konya'nın Karapınar İlçesi'ne uğurlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Hayat Kurtarmaya Giden Sağlık Görevlisi, Canından Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement