Aksaray Teröre Hayır Kardeşliğe Evet Diyor - Son Dakika
Yerel

Aksaray Teröre Hayır Kardeşliğe Evet Diyor

Aksaray Teröre Hayır Kardeşliğe Evet Diyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, 14 işçi ve işveren örgütünün "Teröre Hayır Kardeşliğe Evet Yürüyüşü" yapacağını söyledi.

15.09.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, 14 işçi ve işveren örgütünün "Teröre Hayır Kardeşliğe Evet Yürüyüşü" yapacağını söyledi.

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarına yönelik bir yürüyüş tertip edildiğini belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, TOBB, MÜSİAD, Hak-İş, Memur-Sen, Kamu-Sen, TİSK, TESK, TZOB, Türkiye Barolar Birliği, TÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarının içinde olduğu 14 işçi ve işveren örgütünün Teröre Hayır Kardeşliğe Evet Yürüyüşü yapacağını ifade etti. Yürüyüşün Perşembe günü Ankara'da gerçekleşeceğini belirten Başkan Koçak, "Ülkemiz son haftalarda artan terör olayları ile sarsılmakta ve birliğimizin, kardeşliğimizin bozulması için içerideki ve dışarıdaki düşmanların türlü türlü senaryoları hayata geçirilmektedir. Özellikle Sosyal Medya üzerinden Terör Örgütü PKK üyelerini ve Sempatizanlarını masumlaştıran ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizi ve Emniyet Güçlerimizi itibarsızlaştırmak isteyen vatan hainleri kendilerini göstermiş ve ülkemizin birliğine göz dikmişlerdir. Türk'ü Kürt'e, Kürdü, Türk'e kırdırmak isteyen bu güçler Terör olaylarına sarılmış ve hain emellerini gerçekleştirmek için her türlü kalleşliği yapmaya başlamışlardır. Fakat bu güçlerin unuttukları bir şey var ki bu millet Kürdü, Türk'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Arabı onlarca yıl bağrına basmış ve kardeşlik içerisinde bu günlere gelmiştir. Birbirine tarih boyunca kardeşlik bağlarıyla bağlanan bu insanları ne yaparlarsa yapsınlar birbirine kırdıramazlar. Oyun Büyük ama bizim insanımız bu oyunun üstesinden gelecek ve bizleri birbirimize düşürmek isteyenlere prim vermeyecektir. Aksaray bu zamana kadar Teröre Hayır Kardeşliğe evet demiştir ve demeye devam edecektir. Genel Merkezimiz TOBB ve 14 Sivil Toplum Kuruluşumuzun birlikte Ankara Sıhhiye de Perşembe günü saat 16.30 düzenleyeceği büyük yürüyüşe davet ediyorum. Aksaraylı hemşehrilerimizden ve iş verenlerimizden tek isteğimiz bu yürüyüşe katılım göstersin Gün birlik ve beraberlik zamanıdır. Düşmanlara verilecek en iyi cevap kardeşliktir" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray Teröre Hayır Kardeşliğe Evet Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement