Akşehir Belediyesi 11. Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Akşehir Belediyesi 11. Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı

Akşehir Belediyesi 11. Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 78 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

24.08.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni'nde 78 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda belediyeye kayıt yaptıran 78 çocuğun sünnetleri geçtiğimiz günlerde doktorlar tarafından yapılarak tamamlanmıştı. Sünnet çocukları ve aileleri için Hıdırlık Mesire Alanı'nda gerçekleştirilen Sünnet Şölenine, Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Garnizon Komutanı Albay Erdal Canol, belediye meclis üyeleri, bazı kurum ve daire amirleri, AK Parti Akşehir İlçeTeşkilatı, sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Şölende Akşehir Belediyesi Mehter Grubu tarafından bir gösteri de sunuldu. Gösterinin ardından konuşan Belediye Başkanı Salih Akkaya, belediyeciliğin sadece kaldırım, yol, kanalizasyon çalışmalarından ibaret olmadığını, sosyal belediyeciliğin de kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bizlere sosyal belediyeciliği ön plana almamız tavsiyelerinde bulundu. Bu bağlamda da biz bu yıl 11'incisini düzenlediğimiz sünnet şölenimizi ve diğer gerçekleştireceğimiz sosyal etkinliklerimizi artırarak sürdüreceğiz" dedi.

Göreve geldiği yaklaşık 5 aylık sürede gerçekleştirdikleri sosyal etkinliklerle ilgili katılımcılara bilgi veren Akkaya, "Bugün şu anda kutladığımız şölenimizde 78 yavrumuz erkekliğe ilk adımını attı. Önümüzdeki yıllarda daha fazla evladımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Yavrularımızın hijyenik ortamlarda sünnetlerini gerçekleştiriyoruz ve onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Burada da mütevazi bir şölenle bunu sonlandırmış bulunuyoruz. Bugün erkekliğe ilk adımı atan yavrularımızı tebrik eder, sağlık mutluluk ve başarı diliyorum. Onların memleketimize, milletimize, Akşehir'imize faydalı evlatlar olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Akkaya'nın konuşmasının ardından protokol üyeleri çocuklarla fotoğraf çektirdi. Sünnet çocuklarına protokol üyelerince Kızılay'ın hediye ettiği battaniye ve Akşehir Belediyesi'nin hediyesi olan kol saati verildi. Şölene katılanlara Akşehir Belediyesi'nce hazırlattırılan yemek ikramı da yapıldı. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, sünnet çocukları ve ailelerinin masalarını ziyaret ederek çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletti, aileleri de tebrik etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir Belediyesi 11. Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement