Akşehir Belediyesi'nden Çocuklara 23 Nisan Sürprizleri - Son Dakika
Yerel

Akşehir Belediyesi'nden Çocuklara 23 Nisan Sürprizleri

Akşehir Belediyesi\'nden Çocuklara 23 Nisan Sürprizleri

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için çeşitli sürprizler yaptı.

23.04.2016 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için çeşitli sürprizler yaptı.

Bayram münasebetiyle Akşehir Nasreddin Hoca Meydanı'nda faaliyete başlayan faytonlar çocuklara gezi yaptırdı. Belediye Başkanı Salih Akkaya, çocukları faytonlara bindirerek, "Akşehirimizde fayton seferleri başladı. Bugünde 23 Nisan Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklarımızı gezdirelim, sevindirelim istedik. Bu fayton seferleri inşallah Akşehirimizin turizmine de katkı sağlayacak. Zaman zaman Sevgi Evleri'ndeki çocuklarımızı, engelli vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, başarılı çocuklarımızı Akşehir Belediyesi olarak bu faytonlarla gezdireceğiz" dedi.

Akşehir Belediyesi çocukları tiyatroyla da buluşturdu. 5 Taş Çocuk Tiyatrosu'nun 'Şen Şakrak Kabare' isimli çocuk oyunu, iki seans halinde Akşehirli çocuklar için Akşehir Kültür Merkezi'nde perde açtı. Oyuna çocuklar kadar büyüklerde yoğun ilgi gösterdi. Seansların sonunda çocuklara balon dağıtıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir Belediyesi'nden Çocuklara 23 Nisan Sürprizleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement