Akşehir Belediyesi'nden Personeline İftar - Son Dakika
Yerel

Akşehir Belediyesi'nden Personeline İftar

Akşehir Belediyesi\'nden Personeline İftar

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, düzenlediği bir etkinlikle Konya Büyükşehir Belediyesi kadrosundaki mezarlık, ulaştırma, itfaiye, fen işleri, Komek ve Koski birimleri çalışanlarına iftar yemeği verdi.

02.07.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, düzenlediği bir etkinlikle Konya Büyükşehir Belediyesi kadrosundaki mezarlık, ulaştırma, itfaiye, fen işleri, Komek ve Koski birimleri çalışanlarına iftar yemeği verdi.

Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sosyal Tesislerindeki yemek öncesi Belediye Başkanı Salih Akkaya davetlilerin masasına gezerek Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti. Akşehir Belediye Fasıl Grubu tarafından da ilahi ve tasavvuf müziğinden oluşan kısa bir dinleti sunuldu.

İftar yemeği öncesi konuşan Başkan Akkaya, "Geçen yıl bu iftarı belediyemizin personeli ile beraber yapmıştık. Her geçen gün aile halkası gelişiyor, hepimiz bir aileyiz. Akşehirliye, Nasreddin Hoca torunlarına hizmet eden bir aileyiz. Önümüzdeki sene belediyemiz personeli ile beraber bir iftar programı hazırlamayı düşünüyorum. Hepimiz aynı hizmetin paydaşlarıyız, aynı duyguları paylaşıyoruz. Yıllardır beraber çalıştınız, ayrı gibi değerlendirmeyin teşkilat şeması yönünden bağlı olduğunuz Büyükşehir Belediyesi ama hizmet ettiğimiz yer Akşehir'dir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından okuna ezan ile oruçlar açılarak iftar yapıldı. İftar sonrası toplu olarak dua edildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir Belediyesi'nden Personeline İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement