Akşehir'de Yazarlar Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Akşehir'de Yazarlar Öğrencilerle Buluştu

Konya’nın Akşehir ilçesinde, “Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor” ismiyle düzenlenen proje kapsamında Yazar Serkan Şengül ve Şiirsel Taş öğrencilerle buluştu.

03.05.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir ilçesinde, "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" ismiyle düzenlenen proje kapsamında Yazar Serkan Şengül ve Şiirsel Taş öğrencilerle buluştu.

Akşehir İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü; Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Center Yayınevi işbirliği ile 'Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor' ismiyle düzenlenen proje kapsamında okullarda düzenlenen etkinliklerle, öğrenciler ile yazar buluşmaları sürüyor. Proje kapsamında Yazar Serkan Şengül; Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi'nde, Yazar Şiirsel Taş ise Atatürk Ortaokulu'ndaki etkinlikte öğrencilerle buluştu.

Yazar Serkan Şengül, öğrencilerle başarılı olmak için yapılması gerekenleri konu alan bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin büyük bir dikkatle dinlediği Şengül, hedef belirleyerek şimdiden o hedefe doğru çalışılması hakkında çeşitli hikayelerle desteklediği bir sunum yaptı.

Yazar Şiirsel Taş ise Atatürk Ortaokulu'ndaki etkinlikte öğrencilere ortak yaşam noktası hakkında bilgiler vererek, insanların ve tüm canlıların ortak yaşam noktasında yaşadıklarını ve bu ortamın tüm canlıların yaşam alanı olduğuna dikkat çekerek bu alanın korunması noktasında yapılması gerekenleri anlattı. Yazar Serkan Şengül ve Yazar Şiirsel Taş söyleşilerinin sonunda öğrencilere kitaplarını da imzaladı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir'de Yazarlar Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement