Akşehir'deki Kazazedeler İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Akşehir'deki Kazazedeler İçin Yardım Kampanyası

Akşehir\'deki Kazazedeler İçin Yardım Kampanyası

Konya Valiliği Yalvaç'ta midibüsün devrilerek ölen ve yaralananlar için yardım kampanyası başlattı.

05.11.2014 12:05  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'nın Yalvaç İlçesi yakınlarında geçen hafta elma toplamaya giden işçileri taşıyan midibüsün devrilerek 17 kişinin ölmesi, 28 kişinin yaralanmasının ardından, Konya Valiliği Akşehir İlçesi'ndeki ölen ve yaralananlar için kampanyası başlattı.

Konya Valiliği tarafından yapılan açıklamada ölenlerin yakınlarına ilk aşamada 205 bin lira yardım dağıtılacağı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Akşehir'deki, vahim kazada yaralanan ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve yakınlarının mağduriyetlerinin önlenmesi için gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Bu kapsamda Akşehir Kaymakamlığımız yaptığı inceleme sonucu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ilk planda ailelere 205.000 TL yardım yapma kararı almıştır. Ayrıca ilimiz genelinde mağdur vatandaşlarımıza yardım yapmak isteyen kişi ve kuruluşlara imkan sağlamak amacıyla bir yardım kampanyası başlatılmıştır."

Yardım kampanyası için Ziraat Bankası Akşehir Şubesi'nde 54556945-5002 numaralı hesap açıldığı belirtildi.

Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün kazada yaşamını yitirenlerin aileleriyle ilgili incilemesinin sürdüğü, onlara psikolojik ve sosyal destek sağlanacağı belirtildi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akşehir'deki Kazazedeler İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement