Akşehir Devlet Hastanesine Araç Desteği - Son Dakika
Yerel

Akşehir Devlet Hastanesine Araç Desteği

Akşehir Devlet Hastanesine Araç Desteği

Konyalı bir hayırsever, Akşehir İlçe Devlet Hastanesine hizmet aracı bağışında bulundu.

11.08.2015 17:11  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyalı bir hayırsever tarafından Akşehir İlçe Devlet Hastanesi'ne hizmet aracı bağışında bulunuldu. .

Akşehir Devlet Hastanesi'ne ismini vermek istemeyen Konyalı bir hayırsever tarafından Sağlık Kurulları Kurma ve Yaşatma Derneği aracılığıyla 2015 model bir hizmet aracı bağışlandı. Araç Dernek Başkanı Eczacı Sefer Sargın tarafından Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bülent Erdem'e teslim edildi.

Akşehir Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen aracın devir teslimine Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bülent Erdem, Sağlık Kurulları Kurma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ecz. Sefer Sargın, Dr. Nurettin Hamad, İdari Mali İşler Müdürü Numan Gül ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Ramazan Çokur katıldı.

Programda konuşan Dernek Başkanı Eczacı Sargın, "Konyalı ismini vermek istemeyen bir hayırseverimiz hastanemizdeki hizmet aracı sıkıntısını görüp derneğimiz ile kurduğu irtibat sonrası hastane hizmetlerinde kullanılmak üzere araç bağışlamak istediğini bildirdi. Bu girişimlerimizle hayırseverimizin aldığı aracı bugün hastanemize teslim ediyoruz ve kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha önce hastanemizde bir aracımız vardı. Bu araç ile önemli bir eksiklik giderilmiş oldu" dedi.

Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bülent Erdem ise, "Hayırseverimize bu anlamlı bağışı için çok teşekkür ediyoruz. Araç hastanemizde önemli bir eksikliği giderecek. Eski model bir aracımız vardı. Bakım masrafları ve yakıt sarfiyeti çoktu. Geceleyin hastaneye icapcı doktorların getirilmesi ve hastanemizin muhtelif hizmetlerinde kullanacağımız aracı hastanemize kazandıran hayırseverimize ve Sağlık Kurulları Kurma ve Yaşatma Derneği Başkanı Eczacı Sefer Sargın'a da teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir Devlet Hastanesine Araç Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement