Akşehir Müftülüğü Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursunun Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Akşehir Müftülüğü Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursunun Temeli Atıldı

Akşehir İlçesinde hayırsever iş adamlarının yardımlarıyla yapılacak olan Akşehir Müftülüğü hafızlık yatılı kız Kur'an kursunun temeli atıldı.

20.03.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşehir İlçesinde hayırsever iş adamlarının yardımlarıyla yapılacak olan Akşehir Müftülüğü hafızlık yatılı kız Kur'an kursunun temeli atıldı.

Kızılca Mahallesi'nde yapılan temel atma programına, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Çelik, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Bahadır Örs, ilçe müftüleri ve vatandaşlar katıldı.

Akşehir İlçe Müftüsü Karabey Özdemir, burada yaptığı konuşmada, Akşehir'de 1 yatılı kuran kursunda 60 öğrenci olduğunu söyledi.

Bayanlara yönelik kurslarında yapıldığına dikkati çeken Özdemir, şunları söyledi:

"Akşehir'de böyle bir kursun ihtiyaç olduğunu gördük ve bunun için teşebbüse geçtik. Yaptığımız kuran kursunun arsa sahipleri Ali Köksal, Alime Köksal, Murat Köksal ve Necmettin Mahmut Köksal kardeşlerimiz, müftülüğümüze gelerek 'bizim babamızın arsası var bize vasiyeti buraya cami veya Kuran kursu yapılmasını istiyoruz' dediler. Biz de yapmak istediğimiz hafızlık yatılı Kur'an kursunun temelini buraya attık. Arsayı bağışlayan kardeşlerime teşekkür ederim."

Türkiye Diyanet Vakfından gönderilen teşekkür belgeleri arsa bağışçılarına teslim edildikten sonra kurusun temeli atıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akşehir Müftülüğü Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursunun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement