Akşehir Yunus Emre Camisinin Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Akşehir Yunus Emre Camisinin Temeli Atıldı

Akşehir Yunus Emre Camisinin Temeli Atıldı

Konya’nın Akşehir ilçesinde hayırsever tarafından bağışlanan arsada yapılacak olan Yunus Emre Camisi’nin temeli Temsili Nasreddin Hoca tarafından atıldı.

07.07.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir ilçesinde hayırsever tarafından bağışlanan arsada yapılacak olan Yunus Emre Camisi'nin temeli Temsili Nasreddin Hoca tarafından atıldı.

Bu yıl 55'incisi düzenlenen Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında temsili Nasreddin Hoca olarak görev yapan Münib Engin Noyan Akşehir'de Yunus Emre Cami ve Kur'an Kursu'nun temelini attı. Temel atma törenine Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Müftüsü Karabey Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Temel atma töreni Kur'anı Kerim okunmasıyla başladı. Müftü Karabey Özdemir tarafından yapılan duanın ardından kurban kesildi ve Yunus Emre Camisinin temeline ilk harç Temsili Nasreddin Hoca ve ilçe protokolü tarafından atıldı.

Akşehir Yarenler Mahallesi'nde büyük bir ihtiyacı karşılayacak olan caminin arsasını Akşehirli hayırsever Ali Tırpan bağışladı.Yunus Emre ismi verilen cami iki katlı ve iki minareli olacak. 2 bin 500 metrekare alanın 640 metrekaresi ibadethane ve müştemilatı olarak yapılacak. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir Yunus Emre Camisinin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement