Akseki Av Komisyonu Toplandı - Son Dakika
Güncel

Akseki Av Komisyonu Toplandı

Akseki Av Komisyonu, 2015-2016 dönemi av sezonunda avlanacak hayvanların cinsleri ve sayıları ile avlanma tarihlerini belirlemek amacıyla toplandı.

21.01.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akseki Av Komisyonu, 2015-2016 dönemi av sezonunda avlanacak hayvanların cinsleri ve sayıları ile avlanma tarihlerini belirlemek amacıyla toplandı.

Kaymakam Murat Beşikci başkanlığındaki toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Dilek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, Orman İşletme Müdürü İsmail Kaya, Akseki Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Yasir Karakuş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sait Yıldırım katıldı. Toplantıda, 2015-2016 dönemi av sezonunda avlanacak hayvanların cinsleri, sayıları ve avlanma tarihleri ele alındı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Yasir Karakuş, Akseki'deki avlanma bölgeleri, av yasağı olan bölgeler, avlanması yasal olan ve olmayan hayvanlar, avlanma sınırları ve avlanma zamanları hakkında bilgi verdi.

2016-2017 av sezonu içeriğini belirlemek üzere yapılan toplantıda alınan kararlar, İl Av Komisyonu ve Ankara Merkez Av Komisyonunun onayıyla uygulanacak. Toplantıda konuşma yapan Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, "Av dönemindeki kararlar titizlikle yürütülecek. Alınan kararda avcı üyelerin bilinçli ve korumacı deneyimleri etken olup onların görüşleri ile karar şekillenmiştir. Karara avcıların ve vatandaşlarımızın hassasiyet göstererek uyması gerekmektedir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akseki Av Komisyonu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement