Akseki'de AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Akseki'de AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Akseki İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

14.04.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Akseki İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Antalya İl Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan'ın başkanlık ettiği İlçe Danışma Meclisine, İl Yönetim Kurulu üyesi ve Akseki Koordinatörü Şaban Yıldız, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, belediye meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimi, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Mehmet Özdilek, yaptığı açıklamada, Akseki'ye hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Akseki'ye yapılan hizmetleri anlattı. 30 Mart 2014 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde Akseki'ye hizmet etmek için göreve geldiklerini belirten Uysal, "Biz büyük bir ekibiz ve az değil 51 mahalleye hizmet etmeye çalışıyoruz." dedi.

Akseki'nin güney ve kuzeyinde bulunan mahallelere iyi ve çabuk hizmet sunabilmek için 2 ekip kurduklarını anlatan Uysal, şöyle konuştu:

"Güney ve kuzey mahallelerimizdeki sorunları ekiplerimiz teker teker çözüyor. Ekibimiz bir mahalleye girdiğinde o mahallemin neye ihtiyacı var ise yapıyor yapmadan o mahalleden çıkmıyor. Örneğin 100 metre duvar yapılacaksa onu bitiriyor. Sonrasında muhtarlarımızın isteği doğrultusunda yapılacak işler tamamlanıyor ve mahalleden o şekilde çıkıyor. Mahallelerimizde çocuklarımız için oyun alanları oluşturuyoruz. Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü. Mahalle yollarımızın bakımı yapılıp asfaltlanıyor. Şehir merkezimiz geçen yıl ilk kez sıcak asfaltla tanıştı. Terminal binamız ise önümüzdeki günlerde tamamlanacak. İtfaiye istasyonu inşaatı ise devam ediyor. Evleri olmayan vatandaşlarımız için ise TOKİ tarafından 400 konut yapılacak. Tüm bu hizmetlerimizi parti teşkilatı, meclis üyeleri ve halkımızla birlikte başarıyoruz."

İl Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan, danışma meclisi toplantılarına büyük önem verdiklerini dile getirdi. Işıkhan, "Sık sık bir araya gelerek birliğimizi ve beraberliğimizi diri tuttuğumuz bu toplantılarımızı düzenli bir şekilde devam ettireceğiz." diye konuştu.

Toplantıda daha sonra mahalle muhtarlarının dilek ve istekleri dinlendi, Akseki'ye yapılması gereken hizmetler ele alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akseki'de AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement