Akseki'de Asat Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Akseki'de Asat Çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Hizmet Birimi ASAT ekipleri, geçen yıl bin 736 su ve kanalizasyon arızasını giderdi.

04.02.2016 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Hizmet Birimi ASAT ekipleri, geçen yıl bin 736 su ve kanalizasyon arızasını giderdi.

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ASAT ekipleri tarafından 2015 yılında 253 kanalizasyon ve bin 483 su arızasının giderdiğini, ayrıca bin 540 metre yeni ishale hattı döşendiğini bildirdi.

ASAT'a gelen ihbarları alır almaz ekiplerin zaman geçirmeden müdahalede bulunduğunu belirten Özkan, "Yaz ayında mahallelerimizde nüfus artmaktadır. En fazla arıza ise su hatlarında meydana gelmektedir. Vatandaşlarımızı mağdur etmiyoruz. ASAT olarak ekiplerimiz 24 saat görev başında" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akseki'de Asat Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement