Akseki'deki TOKİ Konutlarının İnşaatına Başlandı - Son Dakika
Güncel

Akseki'deki TOKİ Konutlarının İnşaatına Başlandı

Akseki\'deki TOKİ Konutlarının İnşaatına Başlandı

Antalya'nın Akseki ilçesinde, geleneksel mimariye uygun TOKİ konutlarının inşaatına başlandı.

23.09.2016 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Akseki ilçesinde, geleneksel mimariye uygun TOKİ konutlarının inşaatına başlandı.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yüklenici firmanın hafriyat çalışmalarına başladığını ve Akseki'ye TOKİ tarafından tarihi ve kültürel dokuya uygun 408 konut yapılacağını söyledi.

Söz konusu çalışmayla 408 ailenin konut sahibi olacağını belirten Uysal, "İlçemizin yöresel mimarisine uygun yapılması için uzun süredir proje çalışmaları devam eden, çevreyle bütün, doğayla uyumlu, Türkiye'de TOKİ konutlarına örnek olacak nitelikteki projenin Akseki'ye hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Uysal, Akseki Belediyesi'ne ait Kırcaboyu mevkisindeki 45 bin 240 metrekare arazinin TOKİ'ye devredildiğini ve Temmuz ayında ihalesinin yapıldığı konutların 600 günde tamamlanacağını bildirdi.

TOKİ projesi kapsamında sosyal donatı alanları, park ve yeşil alanlar, cami, spor alanları ve ticari dükkanların yer alacağının altını çizen Uysal, "200 kişi 2+1, 208 kişi ise 3+1 konutlar 600 gün içinde tamamlanacak. TOKİ'nin Türkiye'de en özel projelerinden biri Akseki'de uygulanacak. Vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışmalarımız sürecek." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akseki'deki TOKİ Konutlarının İnşaatına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement