Akseki Şahinler Çpl'de Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Akseki Şahinler Çpl'de Yıl Sonu Sergisi

Akseki Şahinler Çok Programlı Lisesi'nin (ÇPL) mobilya-dekorasyon, çocuk gelişimi, görsel sanatlar ve elektrik bölümü öğrencilerinin hazırladıkları ürünler, sergiye sunuldu.

02.06.2015 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akseki Şahinler Çok Programlı Lisesi'nin (ÇPL) mobilya-dekorasyon, çocuk gelişimi, görsel sanatlar ve elektrik bölümü öğrencilerinin hazırladıkları ürünler, sergiye sunuldu.

Okul Müdürü Deniz Diker, serginin açılışında yaptığı konuşmada, bir yandan örgün eğitim faaliyetleri yürütürken diğer taraftan da mesleki eğitim faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, da sergiyi gezdikten  sonra eğitim, teknoloji ve sanayide baş döndürücü gelişmeler yaşandığını kaydetti. Bu gelişmelere ayak uydurmak ve gelişmiş ülkeler arasında yer alabilmek için mesleki ve teknik eğitime önem vermek gerektiğini vurgulayan Uysal, şöyle konuştu:

"Gelişmiş ülkeler arasında yer almak, Avrupa Birliği ülkeleri ile bütünleşmek isteyen ülkemizin elinde bulunan en önemli kaynağı, genç ve dinamik bir nüfusa sahip olmasıdır. Sahip olduğumuz bu kaynağı, vasıflı, uyumlu, düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, teknoloji üretimine yatkın, yeni ve beklenmedik gelişmelere uyum sağlayabilen, beceri düzeyi yüksek, kalifiyeli elemanlar olarak yetiştirmek ancak mesleki ve teknik eğitimle mümkündür. Yarının Türkiyesi için öğrencilerimize ihtiyacımız var."

Sergide, Akseki Şahinler Lisesinin 30 yıl önceki öğrencilerin yaptıkları yağlı boya resimleri de sergilendi. Sergi, üç gün açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akseki Şahinler Çpl'de Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement