Akşemseddin Gemisi Bayramda Doldu Taştı - Son Dakika
Güncel

Akşemseddin Gemisi Bayramda Doldu Taştı

Ramazan Bayramı nedeniyle bayramın son günü İznik-Orhangazi seferlerinin ücretsiz olması Vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

20.07.2015 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşılıklı olarak üç sefer düzenleyen BURULAŞ ve BUDO yetkilileri gösterilen ilgiden memnun kaldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ramazan Bayramının 3'ncü, yani 19 Temmuz 2015 pazar günü İznik- Orhangazi seferleri ücretsiz yapılması önerisi İznik ve Orhangazi halkına farklı bir yolculuk sundu.

İznik ve Orhangazi yakasını birleştiren Akşemseddin Gemisi, Bayram dolayısı ile ücretsiz oluşu iki ilçenin birbirleri ile kaynaşmasına ve bayramlaşma da kolaylık sağladı. İznik Sahiline akın eden Orhangazili Vatandaşlar, Tarihi eserleri yakından görme ve gezme fırsatı yakaladılar.

Ramazan Bayramının 3'ncü günü ücretsiz olarak gerçekleşen Gemi Seferleri hakkında konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın"Bayram, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Akşemseddin Gemi seferleri İznik Gölünün iki yakasını birbirine kavuşturmuştur. İznik ve Orhangazili vatandaşlarımız artık bayramlarda birbirlerine daha yakın olmuştur. Vatandaşlarımız İznik Gölünü Gemi ile geçme fırsatını bugün bulmuş ve değerlendirmişlerdir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe' ye, BURULAŞ ve BUDO yetkililerine İznik halkına sundukları imkandan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yoğun talep nedeni ile bazı seferlerde gemide yer kalmayınca vatandaşlar diğer seferleri beklemek zorunda kaldı. İznik Gölü üzerinden ilk defa yolculuk yapma fırsatı bulan vatandaşlar, sunulan imkanlardan dolayı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve BURULAŞ ve BUDO yetkilerine şükranlarını ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akşemseddin Gemisi Bayramda Doldu Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement