Aksiyon İş Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Aksiyon İş Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı Yapıldı

Aksiyon İşçi Sendikaları Konfederdasyonu'na bağlı sendikaların Genel Başkan ve yöneticileri, hafta sonunda Ankara'da Konfederasyon yönetimiyle biraraya geldi.

02.09.2014 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksiyon İş Genel Merkezinde gerçekleştirilen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda sendikal hayata dair engeller ve hukuksuzluklar ile çalışma hayatının sorunları masaya yatırıldı, çözüm için eylem planları ele alındı.

Çeşitli başlıklar altında gerçekleşen oturumlarda, etkili iletişim ve kişisel gelişim konularında eğitim seminerleri de verildi. Toplantıda ayrıca 16 Kasım'da yapılması kararlaştırılan 1.Olağan Kongreye yönelik istişareler yapıldı.
Reaksiyoner değil aksiyoner sendikacılık yaptıklarının altını çizen Aksiyon İş Genel Başkanı Vedat Öztürk, çalışanların haklarını en etkili şekilde savunabilmek için istişarenin önemine dikkat çekti. Ülkemizde kazanılmış sendikal hakların iktidar tarafından geri alınmaya çalışıldığına dikkat çeken Öztürk, "Bütün bunlar karşısında bazı sendikalar susmayı tercih edebilir. Ama biz, demokrasimizi geriye götürecek, örgütlü sivil toplumu zayıflatacak hiçbir girişime müsaade etmeyeceğiz. Sendikamızın üyesi olsun olmasın, çalışanların her türlü sorunlarının çözümü ve haklarının korunması, kazanımlarının artırılması için en etkili şekilde mücadele edeceğiz." dedi.

Aksiyon İş Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısında, çalışma hayatı ve ülke gündemine ilişkin birçok konuda atılacak adımlar ve yürütülecek çalışmalar da belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aksiyon İş Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement