Aksu Gençlik Şöleni, Expo 2016'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Aksu Gençlik Şöleni, Expo 2016'da Yapıldı

Aksu Gençlik Şöleni, Expo 2016\'da Yapıldı

Antalya’nın Aksu ilçesi’nde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ‘Gençlik Şöleni’ etkinlikleri, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı içindeki Küçük Amfi Tiyatro’da yapıldı.

20.05.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Aksu ilçesi'nde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 'Gençlik Şöleni' etkinlikleri, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı içindeki Küçük Amfi Tiyatro'da yapıldı.

Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Halil Şahin ve ilçe protokolünün yanı sıra Aksuluların katıldığı şölende, halk oyunları, müzik dinletileri yer aldı. Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, "Yarınlar bizim, bizim dediğimiz de gençlerimiz" dedi.

Aksu Belediye Başkanı Şahin de geleceğin gençlere bağlı olduğunu, onları birlik ve beraberlik yolunda yetişmeleri için herkese görev düştüğünü vurguladı. Küçük amfi tiyatroyu dolduran Aksulular, yöresel halk oyunları ve gösterileri bol bol alkışladı.

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, "Çiçek ve Çocuk" konulu resim yarışmasında derece giren ve sergilemeye değer bulunan resimler sergisi, EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi'nde açıldı. Sergiyi açan Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan,

öğrenci ressamları kutladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksu Gençlik Şöleni, Expo 2016'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement