Aksu Kent Konseyi Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Aksu Kent Konseyi Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Toplantıda EXPO 2016 alanı ve Perge Antik Kenti'ni teleferikle bağlama projesi kabul edildi

11.09.2013 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksu Belediyesi öncülüğünde kurulan Aksu Kent Konseyinin ilk meclis toplantısında EXPO 2016 alanı ve Perge Antik Kenti'ni teleferikle bağlama projesi kabul edildi.

Konseyin kurucu başkanlığına seçilen Aksu Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD) Genel Sekreteri Turan Şahin, yaptığı konuşmada, kendisine her türlü desteği sağlayan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'a teşekkür etti.

Yürütme kurulu üyeleri ve çalışma grubu başkanlarıyla ilk meclis toplantısını düzenlediklerini ifade eden Şahin, kurucu başkanlığa seçildikten sonra kadın, gençlik meclisi ile 14 çalışma grubu oluşturduklarını söyledi. Şahin, meclis ve çalışma grubu başkanlarını üyelerle tanıştırdı.

Aksu ve ülke gündemini uzun süre meşgul eden 2B sorunu için de bir çalışma grubu oluşturulduğunu belirten Şahin, "Çalışma gruplarından proje üretmelerini bekliyoruz. Her grup kendi alanıyla ilgili sorunlarla ilgili raporlar hazırlayarak meclise getirebilir" dedi.

Mecliste, AGİAD ve Turan Şahin'in birlikte hazırladığı EXPO 2016 alanı ve Perge Antik Kenti'ni teleferikle bağlama projesi kabul edildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksu Kent Konseyi Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement