Aktaş: "Muhtar Bile Olmazsın Dedikleri Adam Cumhurbaşkanı Oldu" - Son Dakika
Güncel

Aktaş: "Muhtar Bile Olmazsın Dedikleri Adam Cumhurbaşkanı Oldu"

Aktaş: "Muhtar Bile Olmazsın Dedikleri Adam Cumhurbaşkanı Oldu"

Bursa’nın İnegöl ilçesinde AK Parti’nin 13’ncü yılı kutlandı.

14.08.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde AK Parti'nin 13'ncü yılı kutlandı.

AK Parti ilçe teşkilatı, partinin 13. kuruluş yıldönümü münasebetiyle kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Safari Restoran'daki toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, "14 Ağustos 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin başlatmış olduğu kutlu yürüyüşte 13 yılı geride bırakmamın mutluluğunu yaşıyoruz. 13 yıl önce hastanelerin ve yolların durumu ortadaydı. Dünyada hiçbir söz hakkı kalmamış, adeta yerlerde sürünen bir Türkiye hatırlayacağız. 14 Ağustos 2001'de bu kutlu yürüyüşe başlayan bir avuç insanı, kuruluşundan 14 ay gibi kısa bir süre sonra, Türk halkı, 3 Kasım 2002 seçimlerinde, o güne kadar Türkiye'yi idare etmiş olan bütün partileri adeta sandığa gömercesine iktidara getirdi" dedi.

AK Partinin 2023 hedefi olduğunu söyleyen Temelli, 13 yıl önce hayal olan şeyleri AK Parti'nin hayata geçirdiğini ifade etti. Pazar günü cumhurbaşkanlığı seçiminin yapıldığını hatırlatan Temelli, "Bu seçim önemli seçimdi. Halkımız ilk defa kendi önüne koyulan sandıkta, vesayet rejimini ortadan kaldırarak, kendi cumhurbaşkanını oylarıyla seçti. Türkiye yeni bir döneme girdi. Bundan sonra çok çalışmamız gerekecek. Yapılacak yenilikleri vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor. AK Parti'nin hizmetleri halk tarafından destekleniyor. AK Parti, kendisini ve hizmet eden kadroları devamlı yenilemesini bilen parti. Çünkü siz hedeflerinizi ve yüzleri yenilemezseniz vatandaş sizi bir başka parti ile seçimde değiştirmek durumunda. Değişiklik şart. Hizmete devam edeceğiz. Partimizin kuruluşunun 13. yılının hayırlı olmasını ve nice 13 yıllarda halkımızın AK Parti ile buluşmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "30 Kasım 2001 tarihinde İnegöl ilçe teşkilatı kurulmuştu. O gün ki 20 kurucu üyeden bir tanesi benim. Hatta en genç üyeydim. Geride kalan sürenin 2 yılını ilçe yöneticisi, 10,5 yılını ise belediye başkanı olarak geçirdim. Rabbim mahcup etmesin. Bu ülkeye daha güzel hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin. Bugün geldiğimiz sürece asla yalnız başımıza gelmedik. Bunda çok değerli katkıları, emekleri olan yol arkadaşlarımız vardı. Bugün eğitimde, sağlıkta, sosyal hayatta, ekonomide, mobilyada, köftede veya bütün diğer alanlarda İnegöl'de çok ciddi yatırımlar yapıldıysa, gerçekten birçok ilde olmayan imkanlara İnegöl sahipse, yapılan çabalar ve gösterilen gayretlerle ortaya çıkmıştır" dedi.

AK Parti'nin Türkiye'de birçok ilkleri gerçekleştirdiğinin altını çizen Aktaş, "9 tane seçim atlatıldı. Bunlardan 3'ü yerel, 3'ü genel, 2'si referandum ve 1'isi de cumhurbaşkanlığı seçimiydi. Bu 9 seçimde de hep AK Parti bu milletin teveccühüne aldı. 'Muhtar bile olmazsın' dedikleri adam bugün cumhurbaşkanı oldu" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aktaş: 'Muhtar Bile Olmazsın Dedikleri Adam Cumhurbaşkanı Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement