Aktif Bank, Cebıt Bilişim Eurasia'nın Ana Sponsoru Oldu - Son Dakika
Güncel

Aktif Bank, Cebıt Bilişim Eurasia'nın Ana Sponsoru Oldu

Aktif Bank, 11-14 Eylül'de İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak olan CeBIT Bilişim Eurasia'ya ana sponsor oldu.

20.08.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aktif Bank, her biri Türkiye'nin en yenilikçi şirketleri arasında yer alan iştirak ve yatırımlarından oluşan "Aktif İnovasyon Alanı"nda katılımcılarla buluşacak.

Avrasya Bölgesi'ndeki bilişim firmalarının yanı sıra işinde bilişimi kullanan tüm dikey sektör firmalarını, kamu kurumlarını ve medya kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturan CeBIT Bilişim Eurasia, 11-14 Eylül arası İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak. Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu olan CeBIT Bilişim Eurasia'nın ana sponsoru ise Aktif Bank oldu.

Aktif Bank Genel Müdürü & Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir, gerçekleşen basın toplantısında sponsorlukla ilgili olarak "Yeni jenerasyon bankacılık felsefesiyle yola çıkan ve bugüne kadar pek çok yeniliğe imza atan Aktif Bank olarak CeBIT Bilişim Eurasia'nın ana sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aktif Bank Türkiye'nin en büyük yatırım bankasıdır. Yerli bir banka olduğu için Türkiye'nin değerlerine yatırım yapar. Aktif Bank ulaşımdan, teknolojiye, perakendecilikten spor ve eğlence sektörüne kadar birçok sektöre yatırım yapmış yeni ve milli değerler ortaya çıkmasını sağlamış ve bunları dünya değerlerine dönüştürmeye başlamıştır. CeBIT Bilişim Eurasia'yı önemli bir platform olarak görüyoruz, bu sebeple iki seneliğine ana sponsor olarak yer alıyoruz. CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında 93 ülkeden 132.000'e yakın katılımcının yer alacağı bu dev buluşma noktasında Türkiye bilişim sektörünün girişimcilerinin dünya ile buluşacak olmasını çok önemsiyoruz.

Bu büyük sponsorluk, Türkiye bilişim ve teknoloji sektöründeki girişimcileri teşvik etmek ve Türkiye bilişim sektörüne katkı sağlamak maksadıyla yapılmıştır. Aktif Bank'ın tüm projelerinde olduğu gibi bu kararımız da bir sorumluluk duygusu ile alınmıştır."

Aktif Bank'ın hizmetlerinde ve tüm projelerinde son teknolojinin kullanıldığının da altını çizen Dr. Halisdemir, "Akt­if Bank, şubesi olmayan bi­r banka olarak 10.000'ni­n üzeri­nde temas noktasında ürün ve hizmetlerini sunan, yüz binlerce kredi­ veren, mi­lyonlarca para transferi­, sigorta ve tahs­ilat ­işlemler­i yapan b­ir bankadır. Yatırımlarını ­insana, ­iş f­iki­rleri­ne ve teknolojiye yapmaktadır. Bu nedenle CeBIT Bilişim Eurasia'ya destek vermek Aktif Bank açısından daha da önemlidir" diyerek Aktif Bank'ın fuarda göstereceği hizmetleri ise şöyle anlattı:

"CeBIT Bilişim Eurasia'da oluşturduğumuz değerlerden bir kısmını yurt dışından ve yurt içinden misafirlerimize sergileyeceğiz. Bunun ötesinde ana sponsor olarak yer alarak birçok yenilik ve hizmetin burada sergilenmesine ilişkin ortamı da desteklemiş oluyoruz.

Bu sene oluşturduğumuz değerlerden Passolig çözümünü farklı açılardan yurt dışı ve yurt içi misafirlerimizle paylaşacağız. Sporda şiddetin önlenmesine yönelik bir çözümün aynı zamanda nasıl bir sosyal sorumluluk projesine, ülkemizin en büyük sadakat programına dönüştüğünün ardındaki iş ve teknoloji çözümlerimizi tüm katılımcılarımıza göstereceğiz.

E-Kent isimli ulaşımda yılda yaklaşık bir milyar biletleme ile Avrupa'nın en büyük ulaşım entegratörü olan firmamız akıllı kent teknolojilerine yönelik çözümleri ile yer alacak.

Avrupa'da yılın dağıtım kanalı seçilen N kolay isimli 4000 bakkal ve benzin istasyonunda bulunan ve ayda 2 milyon işlemin yapıldığı ve halkımızın hayatını kolaylaştıran platformumuz corner ve mağaza versiyonları ile standımızda yer alacak, işlem yapılabilecektir.

Sigortacılıkta yeni bir soluk olan, "sigorta yerinden alınır" sloganıyla hizmet veren ve poliçe adedinde Türkiye'nin en büyük sigorta aracısı olan şirketimiz Sigortayeri de çözümleri ile yer alacak.

Para transferinde ülkemizin ilk ve tek yerli para transferi markamız olan Ucuz Para Transferi yurt içinde ve yurt dışında ulaştığı yüzbinlerce kullanıcısı ve yüzlerce ülkeye para gönderip alma imkanı ile kendini tanıtacak."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktif Bank, Cebıt Bilişim Eurasia'nın Ana Sponsoru Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement