Akü Çaldığı İddiasıyla Yakalanan Şahıs Göz Yaşı Döktü - Son Dakika
Yerel

Akü Çaldığı İddiasıyla Yakalanan Şahıs Göz Yaşı Döktü

Akü Çaldığı İddiasıyla Yakalanan Şahıs Göz Yaşı Döktü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde son bir hafta içinde çeşitli araçlardan toplam 20’ye yakın akü çaldığı iddiası ile yakalanıp adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi.

02.02.2016 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde son bir hafta içinde çeşitli araçlardan toplam 20'ye yakın akü çaldığı iddiası ile yakalanıp adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Fethiye'de kamyon, çekici ve iş makinesi olmak üzere 20'ye yakın akü çalınınca asayiş bürosu ekipleri inceleme ve araştırma başlatmıştı. Fethiye ilçe emniyet müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri sanayi çarşısı içinde bir motosikletle akü taşındığını tespit ederek inceleme ve araştırmayı derinleştirip bu şahsı takibe aldı. 27 yaşındaki K.D isimli şahsı kesikkapı mahallesinde yakalayıp gözaltına alan asayiş bürosu ekipleri bu şahsın araçlardan çaldığı aküleri 50–60 TL'ye hurdacıya sattığı belirledi. Polis hurdacıda K.D'nin sattığı aküleri ele geçirip sahiplerine teslim etti.

Doktor raporu için hastaneye sevk edilirken gözyaşlarını tutamayıp ağlayan Şüpheli K.D kendisini götüren polislere seslenen zanlı ağlayarak, Bir kere yaptım ağabey ayıp. Ailem beni öldürür" dedi. Asayiş bürosu ekiplerinin hazırladığı 20 ayrı suç dosya ile adliye'ye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan K.D ceza evine gönderildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akü Çaldığı İddiasıyla Yakalanan Şahıs Göz Yaşı Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement