Akü'lü Gençlerden Muş'taki Miniklere Oyuncak Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Akü'lü Gençlerden Muş'taki Miniklere Oyuncak Seferberliği

Akü\'lü Gençlerden Muş\'taki Miniklere Oyuncak Seferberliği

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Şuhut Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Hayalimdeki Oyuncak’ adlı proje kapsamında, Muş'ta bulunan Korkut Oğulbalı İlkokulu kardeş okul seçildi.

20.05.2014 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Şuhut Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen 'Hayalimdeki Oyuncak' adlı proje kapsamında, Muş'ta bulunan Korkut Oğulbalı İlkokulu kardeş okul seçildi. Proje kapsamında çok sayıda öğrenciye oyuncak gönderildi.

5-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında Şuhut MYO Pazarlama Bölümü mezunlarından Emrah Bilginer'in öğretmenliğini yaptığı 4-A sınıfı öğrencilerinden, hayallerindeki oyuncakların resimlerini yapmaları istendi. Türkiye'deki kardeşlik anlayışının mesafe tanımadığının ve hayallerin istenildiği takdirde yardımlaşma ile gerçek olabileceğinin vurgulanmasını amaçlayan proje ile Muş Korkut Oğulbalı İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerinin çizdiği resimler, Şuhut MYO öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından incelenerek, resimlerdeki oyuncaklar temin edildi. Çizilen 25 adet resimden esinlenerek alınan oyuncaklar, hayalleri ile buluşmaları için Muş'taki öğrencilere gönderildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akü'lü Gençlerden Muş'taki Miniklere Oyuncak Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement