Akülü Aracı ile İlk İşi Dondurma Yemeye Gitmek Olacak - Son Dakika
Yerel

Akülü Aracı ile İlk İşi Dondurma Yemeye Gitmek Olacak

Akülü Aracı ile İlk İşi Dondurma Yemeye Gitmek Olacak

Giresun’un Eynesil ilçesinde engelli olduğu için yaklaşık 3 yıldır evinden dışarı çıkamayan 40 yaşındaki Nurten Karadeniz, kendisine hediye dilen akülü aracı ile ilk yapacağı işin dondurmak yemeye gitmek olacağını söyledi.

27.07.2016 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Eynesil ilçesinde engelli olduğu için yaklaşık 3 yıldır evinden dışarı çıkamayan 40 yaşındaki Nurten Karadeniz, kendisine hediye dilen akülü aracı ile ilk yapacağı işin dondurmak yemeye gitmek olacağını söyledi.

9 yaşında omurilik iltihabı hastalığına yakalanan ve bedensel engelli olarak hayatını devam ettiren Nurten Karadeniz'e, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt ve Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu tarafından akülü engelli aracı hediye edildi. İlçeye bağlı Köseli mahallesinde babasıyla birlikte yaşayan ve son 3 yıldır evden dışarı çıkamayarak dizlerinin üstüne sürünerek yaşam mücadelesi veren Nurten Karadeniz, kendisine hediye edilen araçtan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Duygularını dile getirmekte zorlanan Karadeniz, ilçeye 2.5 km mesafede olan evlerinden çıkıp ilk işinin aracıyla gidip dondurma yemek olacağını söyledi. Nurten Karadeniz'in babası Rasim Karadeniz ise kızının eve bağlı yaşam mücadelesi verdiğini ve hediye edilen akülü araç ile kızının adeta yeniden doğduğunu söyledi. Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt ve Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu da ilçe genelinde önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi bedensel engelli vatandaşlara bundan sonra da yardımların devam edeceğini belirttiler. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akülü Aracı ile İlk İşi Dondurma Yemeye Gitmek Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement