Akyazı Belediyesi de Mst Kazıcı ve Yükleyiciler Tercih Etti - Son Dakika
Yerel

Akyazı Belediyesi de Mst Kazıcı ve Yükleyiciler Tercih Etti

Akyazı Belediyesi de Mst Kazıcı ve Yükleyiciler Tercih Etti

Sakarya’nın Akyazı ilçesi belediyesinin makine parkı, Sanko Makina’nın ürettiği MST maka 5 kazıcı yükleyici ile güçlendi.

27.10.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı ilçesi belediyesinin makine parkı, Sanko Makina'nın ürettiği MST maka 5 kazıcı yükleyici ile güçlendi.

Belediye başkanı Hasan Akcan, hizmet kalitesini artırmak ve daha güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla makine parkını güçlendirdiklerini söyledi. Makine parkını güçlendirmeye karar verince piyasa araştırması yaptıklarını belirten Akcan, "Akyazı'ya hızlı ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla makine parkımızı Sanko Makina üretimi MST marka 5 kazıcı yükleyici aldık" dedi. Akcan, yeni alınan iş makinelerin'in ilçe merkezine uzak mahallelere (köylere) hak ettikleri hizmeti zamanında sunacaklarını kaydetti. Göreve geldiği günden itibaren hizmet kalitesine önem verdiklerini vurgulayan Akcan, "Akyazı her geçen gün büyüyüp gelişiyor. Burada yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet sunmak amacı ile belediyemizin araç parkını her geçen gün biraz daha büyütmeye çalışıyoruz. İnşallah yeni araç filomuzla Akyazı'ya daha güzel hizmetlerde bulunacağız" diye konuştu.

SARAL'DAN TEŞEKKÜR

Sanko Makina Türkiye Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral ise, Başkan Akçan'ın "ülkeme ve geleceğime sahip çıkacağım" düşüncesiyle yerli üretimde karar kıldığını söyleyerek, Akçan ve ekibine teşekkür etti. Saral, Yerli malı makinelerin tercih edilmesinin, Türkiye'de iş makineleri sektöründe üretimin artmasını, Ar-Ge çalışmalarının yoğunlaşmasını sağlayacağına dikkati çekti. Saral, "Satılan her iş makinesi, istihdam artışı, daha az ithalat ve güçlü bir Türkiye hedefine ulaşılmasına katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından iş makinaları belediye yetkililerine teslim edildi.

SANKO MAKİNA

Sanko İş ve Tarım Makinaları, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde 42 bin metrekare alanda kurulan üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor. MST markası ile üretilen kazıcı yükleyici, teleskopik forklift ve mini ekskavatörlerin konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurt içi ve yurt dışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı Belediyesi de Mst Kazıcı ve Yükleyiciler Tercih Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement