Akyazı'da Seçim Çalışmaları Hızlandı - Son Dakika
Yerel

Akyazı'da Seçim Çalışmaları Hızlandı

Akyazı\'da Seçim Çalışmaları Hızlandı

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti Akyazı İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

01.10.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti Akyazı İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan Akcan ve AK Parti Akyazı İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Özel ile birlikte Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve Gönüllü Bayan Hatipler ile kahvaltılı toplantı gerçekleştirerek, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde Akyazı'da seçim çalışmaları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. AK Parti hükümetlerinde yapılan hizmetlerin halka anlatılması noktasında fikir birliğine varılan toplantıda AK Parti Akyazı İlçe Kadın KolllarI Başkanı Özlem Özel'de yaptığı açıklamada, "Tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve gönüllü bayan kardeşlerimizle birlikte seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan toplantıda yaptığı konuşmada, "1 Kasım seçimleri Ülkemiz için çok önemli bir seçim, biz de ilçemiz ölçeğinde Belediye olarak tüm birimlerimiz ile birlikte teyakkuz halindeyiz. Yapımına halen devam ettiğimiz, Mobese kamera sistemleri, 112 Park, S.A.B.A.H Derneği Lokali, Akyazı Park, Akyazı Otopark, Sentetik Saha, Akyazı Gölpark, Kuzuluk Kongre ve Kültür Merkezi, Akyazı Ormanpark, Aksartepe Mesire ve Dinlenme yeri, Taş Kırma Ocağı, Dokurcun Sosyal Tesisleri, Ambulans ve Cenaze aracı ve 5 adet Kepçe alımı projelerimiz için tüm ekiplerimiz azami gayret sarf etmektedir. Akyazı tüm bu projeleri ile her geçen gün bölgemizde gelişen, değişen ve büyüyen bir ilçe olarak göz dolduracaktır" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı'da Seçim Çalışmaları Hızlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement