Akyazı'da Sivil Zabıta Ekiplerinden Operasyon - Son Dakika
Yerel

Akyazı'da Sivil Zabıta Ekiplerinden Operasyon

Akyazı\'da Sivil Zabıta Ekiplerinden Operasyon

Akyazı’ya çevre il ve ilçelerden gelen, sokaklarda halka karşı duygu ve vicdan sömürüsü ile dilencilik yapanlara ve seyyar satıcılık yapanlara göz açtırmayan Akyazı Belediyesi Zabıta ekipleri sivil olarak denetim ve operasyonlarına devam ediyor.

11.09.2015 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı'ya çevre il ve ilçelerden gelen, sokaklarda halka karşı duygu ve vicdan sömürüsü ile dilencilik yapanlara ve seyyar satıcılık yapanlara göz açtırmayan Akyazı Belediyesi Zabıta ekipleri sivil olarak denetim ve operasyonlarına devam ediyor.

Akyazı'da dilenci ve seyyar satıcılara karşı önlem almak, seyyar satıcıları engellemek amacıyla halkın huzuru ve refahı için bu konuda taviz vermeden çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Akyazı Belediyesi zabıta ekipleri dilencilerin en çok ilçeyi tercih ettikleri ve halkın ilçe merkezinde daha kalabalık olduğu Çarşamba ve Cuma günlerin de dilencilere karışı önlem almak, yakalamak ve ilçeden uzaklaştırmak amacıyla sivil olarak çarşı içerisinde ve Akyazı'nın çeşitli yerlerinde devriye atmaya devam ediyorlar. Akyazı Belediyesi Sivil Zabıta ekipleri yapmış olduğu devriyeler esnasında yakaladıkları dilencilere cezai işlem uygulayarak, üzerlerindeki paralara tutanak altında el koyup gerekli işlemleri yapmalarının ardından yakalanan şahısları ilçe dışına gönderiyorlar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı'da Sivil Zabıta Ekiplerinden Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement