Akyazı'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 5 Kişi Yaralı - Son Dakika
Güncel

Akyazı'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 5 Kişi Yaralı

Akyazı\'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 5 Kişi Yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada ikiye bölünen otomobilde 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

13.08.2014 01:13  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza saat 20.00 sıralarında Akyazı'nın Kuzuluk mevkiinde meydana geldi. Akyazı'dan Adapazarı istikametine giden İhsan Ersoy (37) idaresindeki 54 D 2451 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen Akyazı Devlet Hastanesi'nde güvenlik olarak çalışan Soner Öztürk (27) yönetimindeki 54 HE 759 plakalı otomobille çarpıştı.

Bu sırada Adapazarı yönüne giden 23 yaşındaki Abdullah Asan yönetimindeki 54 FD 962 plakalı otomobil hızla kaza yapan araçlara çarptı.

Ortadan ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü Abdullah Asan ile araçta bulunan 27 yaşındaki Süheyla Aldemir, olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer araçlarda bulunan İhsan Ersoy (37), Salih Akıllı (20), Abdurrahman Çakmak (28) ile Soner Öztürk (27) ve Kadir Akman (33) yaralandı. Kazada yaşamını yitiren gençlerden Abdullah Asan'ın bir hafta sonra evleneceği kaydedildi.

Olay yerine gelen itfaiye ve jandarma ekipleri, araçlardan sızan gaz nedeniyle güvenlik önlemleri aldı. Otomobilde sıkışan yaralılar Büyükşehir Belediyesi Akyazı İtfaiye Kaza Kırım ekipleri tarafından sıkıştıkları kurtarıldı.

Ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumları ağır olan Soner Öztürk ve Kadir Akman, ilk tedavilerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akyazı'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 5 Kişi Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement