Akyazı'da Yeni Doğan Bebek, Kahraman Ömer Halisdemir'in Adını Taşıyacak - Son Dakika
Yerel

Akyazı'da Yeni Doğan Bebek, Kahraman Ömer Halisdemir'in Adını Taşıyacak

Akyazı\'da Yeni Doğan Bebek, Kahraman Ömer Halisdemir\'in Adını Taşıyacak

Darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürerek 15 Temmuz’daki darbe girişiminin seyrini değiştiren ve şehit düşen Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda görevli kahraman Ömer Halisdemir’in ismi, Akyazı’da yeni doğan bebeğe verildi.

24.08.2016 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürerek 15 Temmuz'daki darbe girişiminin seyrini değiştiren ve şehit düşen Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevli kahraman Ömer Halisdemir'in ismi, Akyazı'da yeni doğan bebeğe verildi.

Akyazı'da ikamet eden Uluköylü ailesi, yeni doğan bebeğine FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen kahraman Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir'in adını verdi.

Baba Malik Uluköylü, "Bu vatan uğruna bir ölürüz bin diriliriz. Hz. Ömer'in adaleti ve Ömer Halisdemir'in yiğitliğinden dolayı yeni doğan çocuğuma bu ismi vermeyi uygun gördüm. Ömer Halisdemir, vatan için millet için gözümüzü kırpmadan ölüme gidebileceğimizi dosta düşmana gösteren ömrümüz boyunca minnetle anacağımız kahraman şehitlerimizden birisi. İnşallah dünyaya gelen yeni çocuğumda ismini aldığı kahraman askerimiz gibi yiğit olur" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı'da Yeni Doğan Bebek, Kahraman Ömer Halisdemir'in Adını Taşıyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement