Akyazı Spor Tesisleri İhaleye Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Akyazı Spor Tesisleri İhaleye Çıkıyor

Akyazı Spor Tesisleri İhaleye Çıkıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa edilecek spor tesisleri için gerekli hazırlıkların tamamlandığını ve projenin ihalesine 22 Mayıs Cuma günü çıkılacağını müjdeledi.

10.05.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı'da inşa edilecek spor tesisleri için gerekli hazırlıkların tamamlandığını ve projenin ihalesine 22 Mayıs Cuma günü çıkılacağını müjdeledi. Başkan Toçoğlu, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak sporun tüm branşlarına desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda şehrimizde spor kültürünün daha da yaygınlaşması adına yeni sentetik sahalar, tesisler inşa ediyoruz. Hamdolsun bu yöndeki çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Akyazılı hemşerilerimize verdiğimiz sözü yerine getiriyor, Akyazı Spor Tesisleri için 22 Mayıs Cuma günü ihaleye çıkıyoruz" diye konuştu.

Projenin Batakköy mevkiindeki 23 dönüm arazi üzerinde hayata geçirileceğini de açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, "İhalenin ardından kısa süre içerisinde başlatacağımız çalışmalarımızla Akyazı'mıza içerisinde 2 bin kişilik tribün binası ve sentetik sahanın bulunacağı modern bir spor tesisi kazandırmış olacağız. Yaklaşık 23 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek çalışma kapsamında bölgede gerekli çevre düzenleme çalışmaları da yapılacak. Yeni projemizin şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı Spor Tesisleri İhaleye Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement