Akyıl'dan Hz. Muhammed'e (SAV) Hakarete Tepki - Son Dakika
Güncel

Akyıl'dan Hz. Muhammed'e (SAV) Hakarete Tepki

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl, Charlie Hebdo dergisinin dün çıkan sayısında bir kez daha Peygambere karikatürüne vermesine tepki gösterdi.

16.01.2015 06:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl, geçtiğimiz hafta saldırıya uğrayan Charlie Hebdo dergisinin dün çıkan sayısında bir kez daha Hazreti Muhammed'in (SAV) karikatürüne vermesine tepki gösterdi.

Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl, geçtiğimiz hafta saldırıya uğrayan Charlie Hebdo dergisinin, dün çıkan sayısında bir kez daha Hazreti Muhammed'in (sav) karikatürüne yer vermesine tepki gösterdi.

Akyıl, derginin yeni sayısının 5 milyon adet basıldığı belirterek, derginin saldırı sonrasındaki ilk sayısında yine Hazreti Muhammed'in (sav) olmasına hem parti olarak hem şahsen büyük tepkili olduklarını ifade etti. Kapakta gözü yaşlı bir şekilde çizilen Hazreti Muhammed'in (sav) üzerinde büyük harflerle "Ben Charlie'yim" yazılı bir döviz tuttuğunu kaydeden Akyıl, "Yapılan bu karikatür milyarlarca Müslümanı derin bir biçimde infiale sevk etme tehlikesi yaratmaktadır. Efendimize yapılan bu saygısızlığı kabul etmiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akyıl'dan Hz. Muhammed'e (SAV) Hakarete Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement