Akyürek, Ceylanpınar'da Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Akyürek, Ceylanpınar'da Vatandaşlarla Bayramlaştı

Akyürek, Ceylanpınar\'da Vatandaşlarla Bayramlaştı

Ak Parti Ceylanpınar ilçe binasında Ramazan Bayramı nedeniyle tören düzenlendi.

08.07.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Ceylanpınar ilçe binasında Ramazan Bayramı nedeniyle tören düzenlendi.

Törene Ak Parti Şanlıurfa millet vekili Mehmet Ak yürek, Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Gün Tekin, çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, "Tüm İslam Alemi'nin ve Ceylanpınar hemşehrilerimin bayramını kutlarım. Bu mübarek günde Allah hepimize sağlık, huzur versin. Allah bu birlik beraberliğimiz bozmasın" dedi.

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ise "Tüm İslam Alemi'nin ve Ceylanpınar halkının bayramını kutlarım. Aramızda bulunan Vekilimiz Mehmet Akyürek'e bu mübarek günde hem Viranşehir halkı hemde Ceylanpınar halkını yalnız bırakmadığı için kendisine sizlerin huzurunuzda bir kere daha teşekkür ediyorum"ifadelerini kullandı.

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Gün Tekin,"Başta Ceylanpınar vatandaşları olmak üzere tüm İslam Alemi'nin bayramını kutlarım ve bugün bizi yalnız bırakmayan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek Viranşehir, İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ve Viranşehir'e gelen tüm partililere ayrı ayrı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Gün Tekin, "Milletvekilimiz bizi hiç bir zaman yalnız bırakmamıştır. En az ayda 2 sefer Ceylanpınar gelip halimiz soruyor ve telefonu 24 saat açık. Ben Ceylanpınar vatandaşları adına kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra hep birlikte Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Attila'nın evine giderek buradaki bayramlaşmaya katıldılar. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyürek, Ceylanpınar'da Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement