Akyürek: "Ereğli Organize Sanayi Yatırımlara Öncülük Ediyor" - Son Dakika
Yerel

Akyürek: "Ereğli Organize Sanayi Yatırımlara Öncülük Ediyor"

Akyürek: "Ereğli Organize Sanayi Yatırımlara Öncülük Ediyor"

Ereğli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde Ereğlili sanayicilerle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya merkez dışında büyük bir organize sanayi konumunda olan Ereğli Organize Sanayi’nin yeni ve çok sayıda yatırıma öncülük yaptığını söyledi.

09.03.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde Ereğlili sanayicilerle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya merkez dışında büyük bir organize sanayi konumunda olan Ereğli Organize Sanayi'nin yeni ve çok sayıda yatırıma öncülük yaptığını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde Ereğlili sanayicilerle bir araya geldi. Altyapı yatırımları tamamlanan Ereğli Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi alan Başkan Akyürek, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nin Konya merkez dışında büyük bir organize sanayi konumunda olduğunu, yeni ve çok sayıda yatırım konusunda öncülük yaptığını dile getirdi.

Bunun da şehrin gücünü artırdığını kaydeden Başkan Akyürek, "Organize sanayi bölgemiz yeni istihdam imkanları oluşturacaktır. Organize Sanayi Bölgesine verdiğimiz destek ilçe belediyemizle birlikte devam edecek" dedi.

Şehirlerin gelişimindeki en önemli faktörün üretim olduğunu hatırlatan Başkan Akyürek, "Üretimde zenginleşme artı değer demektir, hayata katkı yapmak demektir. Bu nedenle gerek Konya'nın, gerek ülkemizin gelişiminde sanayicilerimiz en önemli rolü oynamaktadır. Ülkenin yatırım gücünü de aynı zamanda üreticinin elde ettiği değerden oluşturulan vergiler oluşturuyor. Bu yönüyle sanayicilerimize sizlerin şahsında teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven de, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı hizmetlerini tamamlamasının ardından sanayicilerin bölgeye olan taleplerinin arttığını dile getirerek, "2. Organize Sanayimizde 57 parselden şu anda 14 tane kaldı. Bunlardan 2 tanesi büyük işletme. En büyük sorunumuz kanalizasyon ve su idi. Bu konuda Büyükşehir Belediyemiz çok büyük katkıda bulundu. Şehrimize yaptığınız katkıyı organize sanayimize de yaptınız. Ben de hem Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak, hem de Ereğli Belediye Başkanı olarak teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt Başkan Akyürek'e günün anısına tablo hediye etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyürek: 'Ereğli Organize Sanayi Yatırımlara Öncülük Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement