Akyürek ve Yıldırım Viranşehir'in Sorunlarını Bakan Çelik'e İletti - Son Dakika
Yerel

Akyürek ve Yıldırım Viranşehir'in Sorunlarını Bakan Çelik'e İletti

Akyürek ve Yıldırım Viranşehir\'in Sorunlarını Bakan Çelik\'e İletti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek, Viranşehir sorunlarını masaya yatırdı.

13.10.2016 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret ederek, Viranşehir sorunlarını masaya yatırdı.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım "Her platformda ve hemen hemen her hafta Viranşehir'de olan milletvekilimiz Mehmet Akyürek ile birlikte Viranşehir sorunlarını Tarım Bakanımız Faruk Çelik'e birlikte ilettik. ve sorunların çözülmesi için çalışma başlatmasını istedik" dedi .

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ise "Biz Viranşehir daha güzel ve yaraşır bir kent haline getirmek için gecemizi gündüzümüze katar çalışıyoruz. Ben Viranşehir halkın hizmetkarıyım ve Viranşehir halkını her zaman hizmetin en güzeline layıktır. Eğitimde sağlıkta ulaşımda en üst seviye getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Başımızda dünya lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan oldukça ve Başbakanımız Binalı Yıldırım ve Urfa için var gücüyle çalışan Bakanımız Faruk Çelik oldukça Şanlıurfa hizmete de doyacaktır" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyürek ve Yıldırım Viranşehir'in Sorunlarını Bakan Çelik'e İletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement