Akyurt'ta "Braille Okuma-Yazma" Kursu - Son Dakika
Güncel

Akyurt'ta "Braille Okuma-Yazma" Kursu

Akyurt Halk Eğitim Merkezi Büğdüz Özel Eğitim Uygulama Merkezince düzenlenen "Braille Okuma-Yazma" kursu, ilk mezunlarını verdi.

13.04.2016 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyurt Halk Eğitim Merkezi Büğdüz Özel Eğitim Uygulama Merkezince düzenlenen "Braille Okuma-Yazma" kursu, ilk mezunlarını verdi.

Büğdüz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Tolga Küçükahmet'in öğreticiliğinde, 20 haftalık kursta farklı branşlardaki öğretmenler ile merkezide görevli personel eğitim aldı.

Merkez Müdürü Küçükahmet, düzenlenen sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, kursiyerlerin büyük özveriyle tamamladıkları kursta emeklerinin karşılığı olan sertifikaları takdim etmekten gurur duyduğunu söyledi.

Kursun toplumsal farkındalık oluşturma anlamında ve benzer kurumlara örnek teşkil etmesi bakımından büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Küçükahmet, "Bu gibi kursların, bundan sonraki süreçte daha da yaygınlaşmasını temenni ediyorum." dedi.

Kursiyerlerden Zeynep Gök ise, kursun kişisel gelişimine katkı sunduğunu dile getirerek, hayata görme engelli bireylerin gözlerinden bakabilme, onları anlayabilme fırsatı sağladığını kaydetti.

Bu konuya karşı farkındalığının arttığına değinen Gök, kendilerine bu fırsatı sunduğu için kurs öğreticisi Küçükahmet'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan ile Tolga Küçükahmet, kursiyerlere sertifikalarını dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akyurt'ta 'Braille Okuma-Yazma' Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement