Akyurt'ta Pedallar Çevre İçin Döndü - Son Dakika
Yerel

Akyurt'ta Pedallar Çevre İçin Döndü

Akyurt Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğinde "Geri Dönüşümün Mucitleri Akyurt'ta" adlı yarışma ve bisiklet şenliği düzenlendi.

02.06.2015 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyurt Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğinde "Geri Dönüşümün Mucitleri Akyurt'ta" adlı yarışma ve bisiklet şenliği düzenlendi.

Bisikletli yaklaşık 100 çocuk ile öğretmenleri, "daha temiz bir çevre için" Şehitler Anıtı'ndan Cumhuriyet Meydanı'ndaki saat kulesine kadar pedal çevirdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda ise "Geri Dönüşümün Mucitleri Akyurt'ta" adlı yarışmada dereceye giren öğrenciler ile okul müdürleri ve Akyurt Belediyesinin geri dönüşüm hizmeti aldığı firmanın yetkilileri için Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş'ın da katıldığı plaket ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Törende konuşan Ayantaş, "Evimiz ve çevremiz için temizlik kavramı öncelikle kirletmemekten, temiz tutmaktan ibaret olmalıdır. Önce kirletilip sonra temizlenen ev, bölge, çevre, bana göre temizlik kavramının dışındadır" dedi.

Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak gerektiğini vurgulayan Ayantaş, "Belediye olarak ilçemizdeki tüm kurumlarla bunun için çalışıyoruz. Bu bilinci çocuklarımızın kavraması için eğlenceli etkinlikler yapılıyor. Bisiklet hem çevreci hem sportif bir araç. Bisikletli etkinliğimizi düzenleyen arkadaşlarıma, değerli öğrencilere katılımları için teşekkürlerimi iletiyorum. Bu etkinliklerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akyurt'ta Pedallar Çevre İçin Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement