Ala'dan Anlamlı Hediye - Son Dakika
Yerel

Ala'dan Anlamlı Hediye

Ala\'dan Anlamlı Hediye

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, Tortum ilçesi gezisi sırasında kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen Sönmez Durmaz’ın bu talebini geri çevirmedi.

03.06.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, Tortum ilçesi gezisi sırasında kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen Sönmez Durmaz'ın bu talebini geri çevirmedi. Akülü tekerlekli sandalye Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Selim Özdemir tarafından teslim edildi.

İçişleri eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, Tortum ilçesi Dere kapı mahallesindeki seçim gezisi sırasında, akülü engelli aracı isteyen Sönmez Durmaz isimli vatandaşın isteğine kayıtsız kalmadı. Ala, Durmaz'a en kısa süre içerisinde tekerlekli sandalyeyi temin edeceğine söz verdi.

Ala seçim ziyaretleri kapsamında Narman'da miting düzenlediği sırada Durmaz'ın aracını Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Selim Özdemir teslim etti. Akülü aracını teslim alan Sönmez Durmaz'ın sevinci gözlerinden okundu.

Sönmez Durmaz, "Başta Efkan Ala olmak üzere yardımcı olan Ak Parti il başkanı Fatih Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Ak Parti biz engellilerin he zaman yanında oldu. Verilen hizmetlerden dolayı minnettarız. Bir Erzurumlu olarak Ala'nın yeniden kabinede bakan olarak yer almasından gurur duyacağız." diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Musa Taşkın da böylesi bir yardım için İçişleri Eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala'ya teşekkürlerini ilettiklerini kaydetti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ala'dan Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement