Âlâ Wifi' Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Âlâ Wifi' Dönemi Başladı

Âlâ Wifi\' Dönemi Başladı

Alaşehir Belediyesi Kent Meydanında ücretsiz internet erişimi için wifi projesini hayata geçirdi.

05.09.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir Belediyesi Kent Meydanında ücretsiz internet erişimi için wifi projesini hayata geçirdi.

Alaşehir Belediyesi tarafından "Ala wifi" ücretsiz internet erişimi Alaşehirlilerin hizmetine sunulmaya başlandı. Hizmet kısa bir süreliğine test aşamasında olmasına rağmen, ilk uygulamalarda başarılı sonuçlar ve tepkiler aldı.

Alaşehir Belediyesinden yapılan açıklamada ücretsiz wi-fi'ye bağlanmak için yapılması gerekenler şu şekilde açıklandı:

"Alaşehir Kent Meydanından ücretsiz bir şekilde Ala wifi'ye bağlanmak için cep telefonu, tablet, el bilgisayarı veya dizüstü bilgisayarınızın kablosuz özelliğini etkin hale getirin. "ALA WİFİ" adlı ağa bağlanın (ağ şifresi istemeyecektir). Bağlandıktan sonra internet tarayıcınızı çalıştırın veya kısa bir süre tarayıcının otomatik açılmasını bekleyin. Ekranınız otomatik olarak giriş sayfasına yönlendirilecektir. Sisteme ilk defa giriş yapıyorsanız 'Kayıt Ol' butonuna tıklayıp istenen bilgilere göre kayıt olunuz. Kayıt olma sırasında istenen bilgileri doğru girilmesi zorunludur. Şifre bölümüne kendi belirleyeceğiniz ve unutmayacağınız bir şifre giriniz. Kayıt olduktan sonra işlemin başarı ile tamamlandığına dair bir mesaj alırsınız. Sonrasında 'Oturum Açma' ekranına yönlendirilirsiniz. Sisteme daha önce kayıt olduysanız T.C. kimlik numaranızı ve oluşturduğunuz şifrenizi girerek 'Giriş Yap' butonuna tıklayıp sisteme giriş yapıyorsunuz."

Yapılan açıklamada ayrıca ücretsiz kablosuz internet kullanımı ile ilgili detayları ise şu şekilde sıralandı:

"Kablosuz ücretsiz internet erişimi her yönü ile ücretsizdir. Üyelik formunda doldurduğunuz tüm bilgilerin doğruluğu taahhüt edilmiş sayılacaktır. Aktif edilip kullanıma açılan hesaplar kişiye özeldir. Hiç bir şekilde üyelik bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmayınız. 5651 nolu yasa gereği tüm sorumluluk kayıtlı kullanıcıdadır. Giriş yapılan siteler, MAC adresleri, ip adresleri ve giriş çıkış tarihleri kayıt altına alınıp kurum tarafından digital ortamda imzalanmaktadır. T.C. yasalarına uygun olmayan sitelerde dolaşmak, yasa dışı propaganda veya eylemde bulunmak, spam - flood ve digital saldırılarda bulunmak kanun gereği yasaktır. Tespiti doğrultusunda yasal işlemler uygulanacaktır. Her bağlantı oturumu kullanıcı için günlük 2 saat (500 Mb) veri kotası uygular. 24 saat dolduğunda tekrardan 2 saat (500 Mb) kota hakkını kazanırsınız. Kablosuz sinyal gücü, ortamdaki manyetik alan ve hava şartlarına göre farklılık gösterebiliyor. Detaylı bilgi için www.alasehir.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Âlâ Wifi' Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement